Pyhän Valentinuksen iltapitojen mainosvideo ja kilpailu!

Pyhän Valentinuksen keskiaikaisten iltapitojen mainosvideo on nyt linjoilla:

Laitoimme samalla auki myös iltapito-aiheisen kilpailun, jonka palkintona on ilmainen pääsy pitojen ylhäisönpöytään! Osallistu kilpailuun sivullamme Facebookissa.

Posted in Hiidenväki, Tapahtumat | Leave a comment

Pyhän Valentinuksen keskiaikaiset talvimarkkinat ja iltapidot

Järjestämme yhteistyössä vaajakoskelaisen Villa Jääskelän kanssa ystävänpäivänä lauantaina 14.2.2015 keskiaikaiset talvimarkkinat ja iltapidot. Lisätietoja markkinoista löydät täältä ja iltapidoista täältä.

Posted in Hiidenväki, Tapahtumat | Leave a comment

Me olemme Hiidenväki

Olipa kerran kolme pientä hiitolaista – Kirsi, Tuuli ja Rise – jotka haaveilivat isoina ryhtyvänsä viikingeiksi ja hankkivansa elantonsa miekoillaan. Haaveensa toteuttaakseen päättivät he perustaa osuuskunnan, jonka kautta myydä hevostaistelunäytöksiä ja muita elämyspalveluita huvitukseksi kaikelle kansalle. Mukaansa osuuskuntaan he saivat myös käsistään taitavat ystävänsä Katjan, Terhin, Jukan ja Tuomaksen, kullan ja hopean päälle ymmärtävän talouskorpin Mian, kaiken pyörillä kulkevan herran Mikon, viisaan isoäidin Irman sekä salaperäisen digitaalivelhon Helin. Käsityö- ja kulttuuriosuuskunta Hiidenväki oli syntynyt ja patentti- ja rekisterihallinnon luvalla yhteinen matkamme kohti seikkailuja saattoi alkaa herramme vuoden 2014 viimeisenä päivänä…

Posted in Hiidenväki | Leave a comment